+31 (0)6 5022 7710

Ma-vr: 17.00-20:00 | Za: 9:00-15:00

info@brabantsekoemest.nl

Binnen 24 uur reactie

Deel dit bericht

Mobiele mestscheider huren?

Wij van Brabantse Koemest uit Deurne verhuren een mobiele mestscheider. Deze staat op een aanhangwagen voor achter de auto. De mobiele mestscheider heeft ongeveer een capaciteit van 150-250 m3 per 24 uur. De precieze capaciteit is afhankelijk van de mestsoort, de dikke van de mest en de structuur die in de mest zit.

Deze mobiele mestscheider kan dikke fractie zeer droog maken

De mestscheider is variabel in te stellen voor meer of minder vaste fractie. De dikke fractie kan zo droog gemaakt worden dat melkveebedrijven het als boxstrooisel kunnen gebruiken. De mobiele mestscheider is voorzien van een lage afvoerband. De kosten voor het huren van de mestscheider zijn: € 175,- per dag en € 125,- voorrij- en installatiekosten. De mestscheider dient na afloop van de gebruiksperiode schoon gemaakt te worden. Wordt de mestscheider niet goed schoon gemaakt? Dan brengen wij € 75,- in rekening.

Zo sluit u de mestscheider correct aan

De stroomkosten van het gebruik van de mobiele mestscheider zijn voor u als huurder. De installatie heeft een vijf-aardige kabel aansluiting. Dat wil zeggen 3x stroom + nul en aarde. De kabel moet goed aangesloten zijn, anders werkt de installatie niet. U kunt de installatie het best aansluiten op een stopcontact dat alleen op een groep zit, dus geen ventilatiegroep. Bovendien moet het stopcontact minimaal 25 ampère afgezekerd zijn.

Vraag om meer informatie of bestel meteen

Heeft u vragen over onze mobiele mestscheider? Wanneer u belt naar 06-50227710 geven wij u graag meer informatie, bijvoorbeeld over de levering. Ook kunt u via dit telefoonnummer meteen de mestscheider reserveren en een afspraak maken om deze op te halen in Deurne. Heeft u ook interesse in onze gedroogde koemest of compost? Bestel deze dan in onze webshop.

Meer inspiratie

Uitbreiding assortiment

Gopart meststrooier duw Wat een voorjaar. Zo nat en koud. Maar mensen het is nog steeds niet te laat om te kunnen bemesten. Juist nu

Koemest korrel zak 20KG
Bemesting

Koemestkorrels strooien

Koemestkorrels in uw tuin strooien is een goede manier om de grond van voldoende voedingsstoffen te voorzien. Hierdoor groeien bloemen en planten beter en krijgt