Compost leveren aan huis

Wilt u een grote hoeveelheid aan compost kopen, dan wilt u dit natuurlijk laten leveren aan huis. Daarom biedt Brabantse Koemest u verschillende opties aan. Zo kunnen wij uw bestelling per post of koerier verzenden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het transport van de koemest.

Compost ophalen of leveren aan huis?

Woont u in de buurt van Deurne en beschikt u over geschikt vervoer? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op onze boerderij in Deurne. Dit scheelt u weer verzendkosten. Bent u actief in de agrarische sector en heeft u herkauwers rondlopen? Dan kunt u een mestscheider huren. Deze mobiele mestscheider staat op een aanhangwagen en heeft een capaciteit van 150-250 m³ per 24 uur. Om gebruik te maken van deze installatie heeft u een 5-aardige kabelaansluiting nodig. Interesse in het huren van een mestscheider of wilt u toch liever compost aan huis laten leveren? Aan u de keuze.

Ontvang een factuur op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, ontvangt u binnen 2 werkdagen een factuur op maat. Deze factuur specificeren we aan de hand van het aantal kilogram gewicht aan compost wat u aan huis wilt laten leveren. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij zijn te bereiken via 06-50227710.